MONTE DA GRAVITA

"Open uw ogen en kijk met uw hart....."

CASA DA PALMEIRA

 

Dit in oorspronkelijk staat herbouwde 'lemen' huis met 50 cm dikke muren, biedt in de zomer een aangename koelte, terwijl in de koudere periodes de warmte van de houtkachel binnen gevangen blijft.

Het huis heeft een totale oppervlakte van 55 m2 en beschikt over 2 slaapkamers; een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met een stapelbed (boven 1-persoons, onder tweepersoons) en in de woonkamer staat een slaapbank. Het grote, overdekte terras biedt je de mogelijkheid om 's-ochtends bij de eerste zonnestralen heerlijk buiten te ontbijten met uitzicht op de tuin, waarin oude olijfbomen en fruitbomen te vinden zijn. Voor wat afkoeling kun je gebruik maken van het in de tuin aanwezige zwembad en als de kinderen zich in de boomgaard op de speeltoestellen vermaken, heb je, liggend in de hangmat of op een comfortabel ligbed, alle tijd voor een goed boek!

                  

                                                                        (klik op een foto voor een vergroting)

Alles wat je nodig hebt is aanwezig: een badkamer met douche, toilet en wastafel, in de keuken een koelkast, een 4 pits gasstel, koffiezetter, magnetron. Het linnengoed wordt 1x per week vervangen, de handdoeken en het keukentextiel 2x per week.

 

Monte da Gravita
Caixa Postal 7183
7630-373 Reliquias - Cabaços
Portugal
00351-283 63 53 87
00351-93 412 6558
montegravita@vandenblink.nl
Bezoek onze facebook pagina