MONTE DA GRAVITA

"Open uw ogen en kijk met uw hart....."

WELKOM!

 

Als trotse eigenaren van dit prachtige stukje Portugal heten wij (Peter, Marianne, Bas en Niels van den Blink) je van harte welkom op ons landgoed Monte da Gravita waar rust, ontspanning en inspiratie samengaan te midden van een schilderachtig landschap.

Wij willen je graag uitnodigen hiervan mee te genieten!

In het mooie, afwisselende landschap van de Alentejo, vanuit het Moors vertaald (Tejo Alem): �het land langs de rivier de Taag�, ligt het landgoed Monte da Gravita. Maar liefst 7 hectare ongerepte natuur aan de rand van het beschermde natuurgebied: Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, waar je op nog geen 25 autominuten
(gegarandeerd zonder files!) prachtige, rustige stranden vindt waarvan er diverse ook zeer geschikt zijn voor een bezoek met kleine kinderen. De wat grotere plaats Odemira ligt op 20 km. afstand en hier vind je leuke restaurants, winkels en diverse supermarkten.
 
Onze ruime, vrijstaande vakantiehuizen zijn compleet ingericht en bieden alle privacy en comfort om een ontspannen verblijf te garanderen. Monte da Gravita heeft een heerlijk ruim zwembad, gevuld met zuiver bronwater en comfortabele ligstoelen op het zonneterras.

Op verzoek kunnen wij ontbijt verzorgen en wij vinden het leuk om meerdere malen per week een typisch Portugese maaltijd met Alentejaanse wijnen te verzorgen, waarbij de nadruk ligt op het proeven van verse, locale producten. Indien gewenst is er voor de kinderen uiteraard een passend alternatief. In elk huisje ligt een uitgebreide informatiemap met vele tips om de cultuur en mooie omgeving verder te ontdekken. Wij zijn officieel geregistreerd als Alojamento Local (AL) en ANWB B&B!

Wij verheugen ons op je komst en kijken er naar uit je te laten kennismaken met dit nog onbedorven
stukje Portugal!

Google-maps locatie

 

 

Monte da Gravita
Caixa Postal 7183
7630-373 Reliquias - Cabaços
Portugal
00351-283 63 53 87
00351-93 412 6558
montegravita@vandenblink.nl
Bezoek onze facebook pagina